rouwjuweel met vingerafdruk

Juwelen met een vingerafdruk

‘Een blijvende symbolische verbinding met de ander’

Onlangs studeerde ik af als rouw- en verliesconsulent en toen is het idee ontstaan om kleine workshops op verplaatsing aan te bieden aan mensen die een vingerafdrukjuweel willen nalaten voor hun geliefden en die zich moeilijk kunnen verplaatsen. Onder deskundige begeleiding help ik je graag met het maken van dit juweel, luister ik naar je verhaal en gaan we in op de betekenis die je geeft aan deze afdruk.

Het doel van de workshop is om alleen of samen met de mensen die je lief hebt een mooi en waardevol juweel te creëren waar je zelf en/of je nabestaanden nog lang geniet van hebben.

Wat?

We maken 1 of meerdere juwelen met een vingerafdruk in zilver. Het juweel kan een hangertje en/of een paar oorbellen zijn.
Eerst bespreken we het ontwerp en we oefenen even in gewone klei. Daarna werken we het ontwerp uit in de zilverklei.

Wanneer?

Op afspraak. 7 dagen per week. Zowel overdag als ’s avonds. Doe gerust zelf een voorstel.

De workshop duurt ongeveer een uur.

Waar?

De workshop kan doorgaan bij jou thuis, in het rusthuis, op de palliatieve eenheid…

Kostprijs?

48 euro voor 1, 2 of 3 juweeltjes. Het aantal is afhankelijk van de grootte, zie foto. Plus een kilometervergoeding vanuit Asse, 1 keer heen en terug. Er wordt gewerkt met 5 gram zilverklei. Per 5 bijkomende gram, betaal je 40 euro extra per persoon.

Inschrijving en info

Neem contact op per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon (0477 42 72 29).